Спілкуємось тут про все

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Спілкуємось тут про все » Тестовый форум » Мебель под заказ

Мебель под заказ

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Подскажите куда в Киеве можно обратиться по поводу изготовления мебели под заказ?

0

2

Обратитесь в компанию VITAL Studio, их опытные специалисты делают мебель под заказ https://www.studio.vitalmebli.com.ua/ru Здесь изготавливают шкафы всех видов, функциональные кухни с использованием современных материалов и фурнитуры, гардеробные, раздвижные системы дверей, мебель для детской и ванной комнаты.

0

3

Ого, похоже нашел, то что искал

0

4

За своїм новобудом, я також зіткнувся з необхідністю замовлення меблів. Варіантів багато і за ціною в тому числі, вчинив так - переглянув безліч тематичних каталогів, прозондував інтернет і відвідав спеціалізовані меблеві виставки, визначився, що саме мені хочеться мати.
Через Віяр базар знайшов мебляра, який мені все промалював виходячи з моїх побажань та розмірів квартири. Разом із майстром, на тому ж Віярі обрали необхідне ДСП, МДФ та фурнітуру. На все замовлення вийшло прозоро і чітко. Це стосується меблів.
Коли приходить час ремонту та заміни міжкімнатних дверей, вам допоможуть фахівці салонів Ладні двері. У виставкових залах представлено велику виставку міжкімнатних дверей та ручок провідних українських та іноземних виробників.
Шпоновані, ламіновані, фарбовані білі двері у стилі Авангард та Прованс, двері з масиву натурального дерева (вільха, ясен, дуб) це все можна побачити, доторкнутися та отримати грамотний супровід замовлення.

0

5

До речі, особисто ми зупинили свій вибір на прихованих дверях, які монтуються на алюмінієвий короб із прихованими петлями. Для себе замовили фарбування дверей по рал у колір стін, а один блок зробили із дзеркалом. Вийшло все дуже функціонально та стильно.
https://forumupload.ru/uploads/001b/e4/ab/19/t549705.jpg

0

Вы здесь » Спілкуємось тут про все » Тестовый форум » Мебель под заказ